Deci la detasatii din agricultura care sunt platiti de firma cu facilitati care i-a detasat (si care nu vor avea facilitati pt. ca activeaza la alta firma).
N-am avut situatii...
Ref. la deducere, in proiect scrie asa:
Rândul 4 "Deducere personală, din care:" - se completează cu suma reprezentând deduceri personale acordate persoanei fizice, potrivit legii. Deducerea personală cuprinde deducerea personală de bază şi deducerea personală suplimentară şi se acordă în limita venitului impozabil lunar realizat.
- Rândul 4.1 "Deducere personală de bază" – se completează cu suma reprezentând deducerile personale de bază acordate persoanei fizice, potrivit legii.
Rândul 4.2 "Deducere personală suplimentară" – se completează cu suma reprezentând 15% din salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată pentru persoanele fizice cu vârsta de până la 26 de ani și cu suma de 100 lei lunar pentru fiecare copil ....
Deci "bulibaseala" suna cam asa dupa text:
-4.deducerea totala este suma "mica", aia care "incape" in venitul impozabil
-4.1. deducerea de baza nu mi-e clar din formularea lor daca vor suma calculata sau suma efectiv acordata.
-4.2. deducerea suplimentara se refera fix la suma calculata (450 + nrCopii*100)
PS: Validatorul nu verifica acele randuri pana acum ... si eu treceam suma calculata la un moment dat