Trimitere factura cu OAuth

::e-Factura, conectare SPV
Forum rules
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
dcristut

Re: Trimitere factura cu OAuth

Post by dcristut »

Poti sa le pui pe amandoua, cu ID-urile respective. ClassificationCode este un array
mgabi

Post by mgabi »

Uite asta n-am incercat, dar asa pare. Adica:

Code: Select all

<cac:CommodityClassification>..STI..</cac:CommodityClassification>
<cac:CommodityClassification>..TSP..</cac:CommodityClassification>
@dcristut: Multam fain de observatie!
Liviut

Post by Liviut »

Poate a mai fost pusa intrebarea aceasta dar risc: Pot afla ca a expirat etoken-ul ? Exista vre-un API care sa-mi spuna acest lucru ?
gabi123

Post by gabi123 »

nu nu , desi anaf detine toate datele nu exista interfata civilizata pentru a gestiona tokenele Data expirarii acum de cand cu JWT o poti afla prin decriptarea tokenului Problema e ca uneori tokenul devine inutilizabil (forbidden) inaintea datei expirarii fara nici o explicatie bineinteles
Liviut

Post by Liviut »

Exista cumva vre-un utilitar de obtinere a etokenului JWT (nu cu POSTMAN), ceva in linie de comanda ? Mi-am dat seama cam tarziu ca de maine nu mai merge Opaque .
mgabi

Post by mgabi »

Help! Aveti si voi probleme? Am doar tokenuri JWT.

Incerc la un client cu tokenuri JWT (erau prospete si am facut si refresh iar acum!) si vine raspuns gol cu status 403!
De ce nu-mi da acces-ul, daca imi face ok refresh-ul?

Trebuie sa generez iar cheia, dar nu pot acum ca nu am stick-ul.

De dimineata a mers fara probleme, transmis/citit ... etc. Am testat cu tokenul meu si merge ok ... dar...
costin_mentor

Post by costin_mentor »

Voua va intoarce ceva link-ul https://webservicesp.anaf.ro/prod/FCTEL ... dare/FACT1 cand incercati sa validati un fisier xml?
De la ultimul update pe care si l-a facut Windows-ul observ ca bat-ul care imi apeleaza curl.exe nu-mi mai creeza fisierul rezultat.
mrapi

Post by mrapi »

la mine merge,am w10 cu updateurile la zi.poti folosi curl independent de ce este in sistemul de operare,descarci de aici https://curl.se/windows/ si distribui din folderul BIN curl.exe,libcurl.dll si curl-ca-bundle.crt

ai si varinata de validare cu autentificare,in loc de webservicesp.anaf.ro pui api.anaf.ro si adaugi si jwt-ul

-H "Authorization: Bearer ewogICJhbGciOiJS....." ^
Last edited by mrapi on 06 Jun 2024, 11:16, edited 2 times in total.
costin_mentor

Post by costin_mentor »

A mers si la mine dupa ce am facut un update la windows 10.
radubalanpro

Post by radubalanpro »

Liviut wrote: 14 May 2024, 12:05 Va salut,
Cum pot sti ca mi-a expirat tokenul ? In afara de eroarea la descarcare .Pot sa-l verific cumva cu vre-un serviciu API pe ANAF?

Se poate cu mai multe utilitare :
PS Install-Module jwtPS
Python - jwcrypto
Java, PHP ... multe ...
Post Reply