Forum rules
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
am incercat metoda postata de tine dar cand face requestul pt a obtine tokenul primesc o eroare: "error":"server_error", "error_description":"Internal server error"
ai idee de ce imi da eroarea asta ?...
mmarius28 wrote: ↑02 Sep 2022, 14:16
Am facut un script "index.php" pentru obtinerea tokenului de acces.
Se apeleaza in browser $redirect_uri (ex: htps://exemplu.ro/oauth/), care este aceeasi adresa cu pagina de callback cu care s-a autorizat aplicatia la ANAF.
Pagina face un redirect la pagina de autorizare ANAF si obtine codul de autorizare pe baza clinet_id si secret_id
Cand aceeasi pagina este apelata de ANAF cu codul de autorizare, face un POST la ANAF pentru obtinerea token-ului de acces.
Planul meu este sa lansez pagina din aplicatia VFP, utilizatorul sa copie token-ul si apoi sa il introduca in aplicatie, care il salveaza in baza de date pentru folosirea ulterioara.
Help, ca o iau razna ... daca v-ati lovit de asa ceva:
Token acces ok, citesc mesajele ok de pe calculatoare diverse, si de la mine tot ok.
Pe un singur calculator nu functioneaza si primesc 403 in status si raspuns gol. Are Win10 Pro, am dezactivat antivirusul, am verificat TLS-urile sa fie Enabled ... nu stiu ce sa mai incerc!!
mgabi wrote: ↑14 Mar 2024, 20:18
Help, ca o iau razna ... daca v-ati lovit de asa ceva:
Token acces ok, citesc mesajele ok de pe calculatoare diverse, si de la mine tot ok.
Pe un singur calculator nu functioneaza si primesc 403 in status si raspuns gol. Are Win10 Pro, am dezactivat antivirusul, am verificat TLS-urile sa fie Enabled ... nu stiu ce sa mai incerc!!
1.Incearca sa bagi in firewall la app permise si executabilul care apeleaza SPV-ul
2.incearca si ca run as administrator si fara run as administrator la lansare
3.vezi ce drepturi are userul cu care se intra in windows la boot
mgabi wrote: ↑14 Mar 2024, 16:57
S-a mai discutat, nu cred ca reusit pana acum cineva sa genereze tokenul din VFP (cu un cod nativ)
Doar cu modul extern apelat cu RUN (aplic, oauth-anaf sau curl sau orice programel extern focut in C de ex.)
am facut requestul cu curl.exe.. dar nu se creeaza fisierul de raspuns.. ceva idei ?
eu nu folosesc curl, dar am testat mai demult si mergea cu ceva de genul:
'curl --request POST https://logincert.anaf.ro/anaf-oauth2/v1/token --data "grant_type=authorization_code&code='+....
Am gasit problema de la rejectul cu 403 , este o o ciudatenie la criptare , mai exact la decriptare ... pe acel calculator decriptarea face ciudatenii ... imi da un rezultat diferit. Am mai avut problema asta acum 2 luni pe un comp. mai vechi, am modificat biblioteca si rezolvasem (creadeam eu ).
N-am idee de ce se comporta asa, ce este diferit acolo. Am schimbat criptarea/decriptarea si s-a rezolvat.
mgabi wrote: ↑15 Mar 2024, 01:03
eu nu folosesc curl, dar am testat mai demult si mergea cu ceva de genul:
'curl --request POST https://logincert.anaf.ro/anaf-oauth2/v1/token --data "grant_type=authorization_code&code='+....
am incercat si cu --request POST si cu GET, inclusiv cu optiunile prescurtate -X POST si -X GET
dar nu se creeaza fisierul raspuns.txt
mrapi wrote: ↑15 Mar 2024, 11:34
ruleaza in cmd si vezi ce mesaj iti da,am avut probleme cu executia curl.exe pe w11 si a mers abia dupa ce am adaugat si --ssl-no-revoke
am incercat in cmd .. am aceeasi eroare fara alte explicatii (server_error). atasat poza