Salarii 2026
Forum rules
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
Re: Salarii 2026
ce am postat eu nu are legatura cu 112,in modelul anexei 10 se adauga 4 randuri/sume noi
-
viorel1955
Nu am inteles la ce se refera J1.5! CM-urile recalculate doar din luna anterioara sau si cele curente...
Medical initial iunie 55 % si medical continuare iulie 65%. Cum calculati :
1. modificam procentul la cel pe iunie la 65 %
2. calculam diferenta in iulie
1. modificam procentul la cel pe iunie la 65 %
2. calculam diferenta in iulie
2
asa va cere si casa de sanatate(vezi Anexa 10) si 112 care se va schimba
asa va cere si casa de sanatate(vezi Anexa 10) si 112 care se va schimba
În legătură cu cazul certificatului medical de boală obișnuită care continuă în luna următoare și se schimbă procentul:
Eu consider ca daca în prima lună punem procentul corect, corespunzător numărului total de zile(care se cunosc la data calculării salariilor) se evită toate problemele legate de recalculari, evidențieri diferente.
Întrebarea ar fi: scrie undeva că ar fi ilegal, imoral și interzis să procedăm astfel?
Eu consider ca daca în prima lună punem procentul corect, corespunzător numărului total de zile(care se cunosc la data calculării salariilor) se evită toate problemele legate de recalculari, evidențieri diferente.
Întrebarea ar fi: scrie undeva că ar fi ilegal, imoral și interzis să procedăm astfel?
Last edited by mfilip91 on 03 Aug 2026, 15:33, edited 4 times in total.
S-a actualizat pe Anaf Declaratia 112 - SoftA, Anexa cu validări.
au uitat sa puna si noul validator,e tot cel vechi
LE:in dimineata asta au corectat linkul
LE:in dimineata asta au corectat linkul