Avand in vedere ca din 31.03 sau 01.04, se vor trimite facturile B2C pe alt URL, am incercat una de test asa cum ne incurajeaza anaf-ul dar nu stiu unde sa intru sa vad daca s-a dus pe serverul de test. Anul trecut pe la inceputuri era sectiune separata de test. Mai este undeva ?
A trimis inca de acum cineva factura iin productie la noul URL ?
RO-efactura 2025
Forum rules
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
Re: RO-efactura 2025
1. Lista de mesaje/raspunsuri API, dar pe TEST
2. Autentificare certificat pe anaf.ro. Dar nu in efactura, ci normal Autentificare certificat. Acolo s-a pastrat zona de efactura test cu depunere xml si lista de mesaje TEST.
2. Autentificare certificat pe anaf.ro. Dar nu in efactura, ci normal Autentificare certificat. Acolo s-a pastrat zona de efactura test cu depunere xml si lista de mesaje TEST.
Multumesc. Am incercat doar pe ANAF dar nu unde trebuie. 
In testul pe care l-am facut apare mesajul :
Factura cu id_incarcare=5018792019 nu poate fi comunicata catre destinatar (BT-47 lipsa identificator sau factura raportata in relatia B2C). Transmiteti factura catre destinatar, conform prevederilor art. 10^1, alin. 4 din OUG nr. 120/2021.
E normal sa nu-l poate comunica spre destinatar, dar in afara de asta e vreo problema ?
Banuiesc ca nu , apare "factura trimisa"
Factura cu id_incarcare=5018792019 nu poate fi comunicata catre destinatar (BT-47 lipsa identificator sau factura raportata in relatia B2C). Transmiteti factura catre destinatar, conform prevederilor art. 10^1, alin. 4 din OUG nr. 120/2021.
E normal sa nu-l poate comunica spre destinatar, dar in afara de asta e vreo problema ?
Banuiesc ca nu , apare "factura trimisa"
Pana la urma, din aprilie nu se mai pot trimite PF-urile pe link-ul vechi, ci doar pe B2C ?
Sau doar cei fara CNP (cu 13 de 0), sau ce vor?
Zau ca n-am inteles si nici nu am acum rabdare sa caut!
Sau doar cei fara CNP (cu 13 de 0), sau ce vor?
Zau ca n-am inteles si nici nu am acum rabdare sa caut!
1. Mesajul la trimiterea B2C cu 13de0 este cel cu lipsa BT-47, un text standard prost ales. dar factura e ok raportata.
2. Noul URL pentru upload pentru B2C va deveni obligatoriu din data de 31.03 2025..asta e singura fraza de pe pagina proiectului care impune trimiterea B2C(CNP + 13de0) pe uploadb2c. Ce inseamna obligatoriu, o sa vedem de pe 01.04. Eu cred ca va mai merge in paralel o perioada. BONUS
2. Noul URL pentru upload pentru B2C va deveni obligatoriu din data de 31.03 2025..asta e singura fraza de pe pagina proiectului care impune trimiterea B2C(CNP + 13de0) pe uploadb2c. Ce inseamna obligatoriu, o sa vedem de pe 01.04. Eu cred ca va mai merge in paralel o perioada. BONUS
Buna ziua,blumache wrote: ↑12 Mar 2025, 08:29 1. Mesajul la trimiterea B2C cu 13de0 este cel cu lipsa BT-47, un text standard prost ales. dar factura e ok raportata.
2. Noul URL pentru upload pentru B2C va deveni obligatoriu din data de 31.03 2025..asta e singura fraza de pe pagina proiectului care impune trimiterea B2C(CNP + 13de0) pe uploadb2c. Ce inseamna obligatoriu, o sa vedem de pe 01.04. Eu cred ca va mai merge in paralel o perioada. BONUS![]()
Ati trimis mesaje si ati preluat starea pe mediul de test sau in productie?
Multumesc.
Salutare. De la 1.04.2025 aproximativ, dupa ora 18 pe 0auth la transmiterea facturilor primesc Error 500 (Internal Server Error).
Inchid astia serverele dupa ce se termina programul ?
Inchid astia serverele dupa ce se termina programul ?
Am testat acum (21.20) si merg trimise fara erori 
Am cativa clienti, deasemenea , care trimit multe facturi dupa ora 18 si nu au raportat erorile de server.
Am cativa clienti, deasemenea , care trimit multe facturi dupa ora 18 si nu au raportat erorile de server.