salutare
mai sunt sanse sa se ruleze aplicatii Dos/Fox 2.6 pe sisteme x64?
ms
Fox 2.6 pe sisteme x64
Forum rules
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
Re: Fox 2.6 pe sisteme x64
Da, folosind emulatorul vDos functioneaza perfect.
Conditia e sa nu ai baze de date foarte mari, caz in care se va simti o incetinire fata de win.pe 32.
Conditia e sa nu ai baze de date foarte mari, caz in care se va simti o incetinire fata de win.pe 32.
Am in programul principal (aflat intr-un folder CONTAB) urmatoarele :
.
.
.
xPath0=SET('DIRECTORY')
xpath1=cale()
SET DEFAULT TO (xPath1)
IF VARTYPE(_Screen.oFoxyPreviewer) <> "O"
wait wind '1'
DO LOCFILE("FoxyPreviewer.app")
wait wind '2'
ENDIF
SET DEFAULT TO &Xpath0
.
.
.
* xpath1 este calea spre foxyPreviewer.app care se afla in CONTAB , iar xpath0 este folderul firmei in care vreau sa lucrez. (subfolder al lui CONTAB)
Chestia este ca am un singur calculator (din vreo aprox. 200) , win10 (x64), pe care nu stiu ce se imntampla ca nu ajunge la wait wind '2' (wait puse doar
pentru a vedea ce se intampla).
Apare ca si cand ar cicla.(se invarte un cerc pe langa sageata mouse-ului)
Am in program ceva intrerperi si am putut sa vad ca foxypreviewer si-a create obiectele sale dar se pare ca nu termina ceva.
Ati patit asa ceva ? Eu inclin sa cred ca e ceva de la windows, dar mi se pare foarte ciudat sa se comporte asa.
Am uitat sa spun ca am realizat ca merge doar prima data cand lansez programul. Daca ies si lansez iar atunci se intampla chestia cu ciclatul.
Resetez calculatorul, merge iar prima data.
As putea sa fac altfel chestia cu foxypreviewer ?
.
.
.
xPath0=SET('DIRECTORY')
xpath1=cale()
SET DEFAULT TO (xPath1)
wait wind '1'
DO LOCFILE("FoxyPreviewer.app")
wait wind '2'
ENDIF
SET DEFAULT TO &Xpath0
.
.
.
* xpath1 este calea spre foxyPreviewer.app care se afla in CONTAB , iar xpath0 este folderul firmei in care vreau sa lucrez. (subfolder al lui CONTAB)
Chestia este ca am un singur calculator (din vreo aprox. 200) , win10 (x64), pe care nu stiu ce se imntampla ca nu ajunge la wait wind '2' (wait puse doar
pentru a vedea ce se intampla).
Apare ca si cand ar cicla.(se invarte un cerc pe langa sageata mouse-ului)
Am in program ceva intrerperi si am putut sa vad ca foxypreviewer si-a create obiectele sale dar se pare ca nu termina ceva.
Ati patit asa ceva ? Eu inclin sa cred ca e ceva de la windows, dar mi se pare foarte ciudat sa se comporte asa.
Am uitat sa spun ca am realizat ca merge doar prima data cand lansez programul. Daca ies si lansez iar atunci se intampla chestia cu ciclatul.
Resetez calculatorul, merge iar prima data.
As putea sa fac altfel chestia cu foxypreviewer ?
Ai incercat DO ..\FoxyPreviewer.app ?
Acolo nu am incercat, doar dupa ce am iesit de pe calculatorul ei m-am gandit sa vad la mine , unde mergea oricum.
O sa incerc. Multumesc.
O sa incerc. Multumesc.
Eu am ceva de genul:
Sincer, nu mai stiu de ce am facut asta, dar cred ca era tot ceva genul asta.
Poti testa si cu ceva de genul:
Da-ne un semn cu ce ai aflat ...
Code: Select all
SET REPORTBEHAVIOR 80
DO LOCFILE("FoxyPreviewer.App")
ENDIF
SET REPORTBEHAVIOR 90Poti testa si cu ceva de genul:
Code: Select all
fisfoxy=LOCFILE("FoxyPreviewer.App")
wait wind '3='+fisfoxy
do &fisfoxy