Pentru a obține lista de mesaje se utilizează comanda cu ListaMesajeFactura&zile=x care merge OK dar dă eroare la peste 500 înregistrări
Astfel mai există un apoi ListaMesajePaginatiefactura cu starttime endtime pagina …
Problema urata este ca nu aduce toate înregistrările din perioada cerută. Exemplu in data de 04.01.2024 am 12 înregistrări și îmi dă jumătate deși văd și ziua de 3 și de 5 și se pare ca toate mesajele lipsă pe care le văd în schimb in spv si au cam același început ca index de încărcare.
O să expun situația în spv când se va putea inta.
Lista mesaje incompletă
Forum rules
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
Re: Lista mesaje incompletă
Ba le da pe toate, doar ca imparte in minim 2 pagini.
Ai 6 mesaje pe pag.1 si inca 6 pe pag.2
Adica prmesti minim 2 pagini totdeauna.
Ai 6 mesaje pe pag.1 si inca 6 pe pag.2
Adica prmesti minim 2 pagini totdeauna.
-
aserban1969
Posibil ai dreptate, eu nu am mai cerut pagina 2 daca prima este sub 500
Înseamnă ca așteptam o pagina goală să știm ca e ultima
Mersi
Înseamnă ca așteptam o pagina goală să știm ca e ultima
Mersi
Nu tb. sa astepti, in fiecare pagina care vine, scrie la sfarsit nr. paginii si nr. total de pagini.
Citesti la prima prima cate pagini are in total.
Citesti la prima prima cate pagini are in total.
Cum determinati in visual foxpro starttime si endtime ?
Ca eu am gasit ceva, dar parca nu-mi batea cu exemplele lor.
Si sunt nou in Visual
S-a mai discutat despre paginatie dar mi-a fost oarecum sa intreb. Am cautat dar nu m-am lamurit pe deplin.
Multumesc.
Ca eu am gasit ceva, dar parca nu-mi batea cu exemplele lor.
Si sunt nou in Visual
S-a mai discutat despre paginatie dar mi-a fost oarecum sa intreb. Am cautat dar nu m-am lamurit pe deplin.
Multumesc.
Cum determinati in visual foxpro starttime si endtime ?
.
folosesc functia de mai jos
.
folosesc functia de mai jos
Code: Select all
FUNCTION UnixData
LPARAMETERS ldData as Date,lnOptiune as Integer
IF PCOUNT()=1
lnOptiune=0
ENDIF
nAnul=YEAR(ldData)
nLuna=MONTH(ldData)
nZiua=DAY(ldData)
IF lnOptiune=0
lnOra=0
lnMin=0
lnSec=0
ELSE
lcOra=TIME()
lnOra=VAL(SUBSTR(lcOra,1,2))
lnMin=VAL(SUBSTR(lcOra,4,2))
lnSec=VAL(SUBSTR(lcOra,7,2))
ENDIF
lnMiliSec=((DATETIME(nAnul,nLuna,nZiua,lnOra,lnMin,lnSec)-DATETIME(1970,1,1,0,0,0))-2*3600)*1000
RETURN lnMiliSec
ENDFUNC
Ar tb. parametru si pentru decalaj, acum sunt 2 ore, la vara vor fi 3.
Cred ca ceva asemanator am gasit si eu, dar comparand cu unele exemple nu era chiar ce aveau ei.
Era pe aproape dar nu ce aveau. Poate si exemplele sunt ca de obicei, de rahat.
Multumesc oricum de ajutor.
Era pe aproape dar nu ce aveau. Poate si exemplele sunt ca de obicei, de rahat.
Multumesc oricum de ajutor.
Si eu urmeaza sa pun parametru, deocamdata am lasat 3 ore ca fie valabil si peste 1 luna ...
Imi permit pentru ca nu am pe nimeni (inca) cu mai mult de 500/zi si nu prea folosesc varianta cu paginatie.
Imi permit pentru ca nu am pe nimeni (inca) cu mai mult de 500/zi si nu prea folosesc varianta cu paginatie.