Ro-factura 2024 - discutii
Forum rules
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
-
viorel1955
Re: Ro-factura 2024 - discutii
@mrapi, sigur ca ai stricat ceva in versiunea anterioara, deoadece cea pe care ai trimis-o acum, pe Google MERGE !!! Aici insa fata de versiunea anterioara lipseste REFRESH TOKEN . Cred ca trebuie luat ceva cod din asta si mutat in versiunea anterioara, dupa care recompilat. Lista de facturi s-a rezolvat deja prin CURL. Bearer-ul si Refresh-ul era problema.
o sa mi dau 2 palme,abia de luni pot testa codul pe un token fizic
da-mi cateva detalii,cerea macar parola dela token?
daca ai un calculator cu semnatura disponibil unde pot face cateva teste,pot arunca un ochi si maine dimineata pe cod,dc te ajuta
da-mi cateva detalii,cerea macar parola dela token?
daca ai un calculator cu semnatura disponibil unde pot face cateva teste,pot arunca un ochi si maine dimineata pe cod,dc te ajuta
-
viorel1955
Da, ar fi minunat ! Programelul arata foarte bine si e de utilitate maxima. Exact asa cum l-ai pus prima oara. Aia cu lista de facturi, e usoara, am facut-o printre primele. Eu am mers pe scripturi bat file parametrizate si programul meu doar preia raspunsurile (txt file) si le parsez cum imi trebuie. La compilare le las infara project, ca sa pot sa umblu la ele cand vreau eu, fara sa trebuiasca sa recompilez de fiecare data sursa.
K.lasa mi un PM cum putem lua legatura si rezolvam
-
viorel1955
Am eu un token fizic, chiar acum. Daca vrei iti dau un cod AnyDesk sa te uiti ! Daca nu, lasam pe luni. Se naste insa o intrebare, daca aplicatia OAuth2-Anaf.exe a functionat in varianta trimisa acum, de ce nu a mers Postman, ca si ala s-a dus in balarii cu aceleasi date !!? De atunci si pana acum nu am schimbat nimic
k.da l pe mesaj personal
am depanat cu Viorel si am gasit buba: proiectului meu ii facusem target la NET 4.5 sa mearga si pe sisteme mai vechiute,dar se pare ca nu merge peste tot,am refacut target 4.7 si merge fara alte schimbari
Last edited by mrapi on 09 Oct 2023, 09:08, edited 2 times in total.
-
viorel1955
De aici se poate trage si o concluzie, Postman nu este Dumnezeu. Iata un caz in care, Postman a ratat autorizarea si totusi aplicatie o rezolva. Multumesc mult lui @msapi care cu rabdare a analizat problema si a si rezolvat-o. Aplicatia este mica si poate fi integrata fara probleme.
Am nevoie de ajutorul vostru . Nu reusesc sa inteleg de ce obtin mereu "Acces denied'' din Postman. Am user in SPV pe PF , am certificat digital dar nu imi genereaza Token-ul . Ce trebuie sa mai fac ? orice indrumare este utila . Multumesc.
cititi ce s-a discutat si pe aici http://profox.ro/forum/viewtopic.php?t= ... 72f24f1a71