Forum rules
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
noi am implementat ambele variante la toti clientii... si le actualizam pe ambele periodic..
-am constatat ca la cel cu luna+an nu merg intotdeauna semnaturile pt declaratiile normale (merg doar la SAFT)
-iar DUK fara luna+an are erori validarea SAFT dar merg semnaturile pt restul declaratiilor..
-pe scurt:
:: pt SAFT folosim DUK cu luna+an
:: pt restul declaratiilor folosim DUK vechi, fara luna+an
Am o intrebare. Puneti in DIST alaturi de dukintegratorul vechi doar fisierul "DUKIntegrator_AnLunaUI.jar" sau trebuie creat un cu totul alt folder cu tot ce este in zipul pentru SAFT ?
Am intampinat probleme la combinarea fisierelor vechi cu noi la DUK.
Acum livram 2 foldere separate clientilor , un folder cu tot continutul DUK cu luna+an si un folder cu DUK fara luna+an
A crescut consistent marimea programului si a fisierului de instalare , dar nu mai avem probleme legate de validari si semnaturi.
Sper in viitorul apropiat sa corecteze ANAF aceste validatoare ca sa putem folosi doar unul dintre ele.