Buna.
Se da un PDF inteligent https://mfinante.gov.ro/documents/25521 ... re_V03.pdf
E mai cu "mot", are 2 sectiuni diferite A si B, fiecare cu partea sa de semnaturi electronice. Se completeaza mai intai Sectiunea A si se semneaza. Apoi, alt compartiment va completa sectiunea B si vor semna si acolo electronic sectiunea B.
Testat formularul, mai are buguri (cica se aplica cu 01.2026) se poate completa sectiunea A, semna si mai apoi reintrat si completat sectiunea B, cu semnaturile din B (merg introduse date in B, cu A semnat, nu merge semnat B, are un bug, nici macar manual nu pot merge pina la capat).
Eu incarc in PDF datele cu ajutorul XDP, faza ca odata semnata sectiunea A nu mai pot incarca deloc date in formular in Sectiunea B, caci imi da eroare de genul
Property: 'importXDAError' cannot be set because doing so would violate this document's permissions settings. Nici import manual Form options/Import data nu merge, aceiasi eroare.
Eu as vrea sa import date doar in sectiunea B, dar se pare ca nu pot automat daca are deja semnaturi pe el, in sectiunea A.
Vreo solutie, vreun sfat?
Merci.
ALOP_DocumentFundamentare
Forum rules
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
Re: ALOP_DocumentFundamentare
Nu merg importate datele ca fisier xml ? Observ ca au buton de import XML...
Butonul de export xml genereaza un XML, care se poate importa xml in alt PDF, pentru a modifica DF anterior la alta revizie (ca sa nu completezi din nou tor, ci doar sa modifici cel vechi). Cu bugul existent nici nu pot testa, da un GeneralError si cam gata. Vor corecta probabil la un moment dat, dar nu sunt optimist ca o sa mearga (odata semnat A, nici nu ar trebui sa poti sa mai incarci ceva in A). Tare as fi vrut sa stiu daca e posibil sa import XDP pe sectiunea B, cat timp ma lasa sa lucrez manual pe B, cu A semnat.
-
viorel1955
Eu chiar nu inteleg rolul acestui ALOP modernizat. Pana la urma este un document intern. De ce acest circ ? Eu initial am crezut ca, acest document va trebui incarcat in FOREXEBUG dar se pare ca nu este asa. S-a facut o prezentare la Ministerul Finantelor si toti care au fost prezenti acolo au spus ca nu au inteles nimic. Iar obligativitatea de a folosi asa ceva de la 01.01.2026 devine ridicola.