Forum rules
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
mrapi wrote: ↑16 Dec 2025, 11:12
am observat ca dc se aplica o curatare a xml-ului,eliminand cbc:/cac:,etc nu mai este convertit,lasat in forma lui originala,cum este in zip ul semnat, se pare ca merge
Chiar daca conține ns1, ns2 .... sau orice altceva in loc de in loc de cac/cbc?
mrapi wrote: ↑19 Dec 2025, 12:58 'Eroare la identificarea elementelor xml'
am gasit si unul care nu avea sectiune Delivery dar continea balarii de genu <![CDATA[..]] asa ca am revenit la a curata xml-ul mai putin cbc/cac/ns1... si unde gasesc, elimin contintul pt Line din Delivery -> AddressLine
cu alte cuvinte,inainte de sarbatori a venit la noi Mosu' cu daruri: ne am intors unde eram acu 2 ani la problemele de conversie xml->pdf ...
mrapi wrote: ↑19 Dec 2025, 19:41
...continea balarii de genu <![CDATA[..]] asa ca am revenit la a curata xml-ul ...
ma credeam singurul cistigator la balaria asta
pentru mine curatarea xml-ului e sfinta insa trebuie sa te astepti la diverse provocari si sa le rezolvi rapid
balaria de mai sus inca n-am binevoit sa o inlatur, astept sa mai apara
Noi am optat de la inceput pe un modul propriu de conversie si listare.
mrapi wrote: ↑19 Dec 2025, 19:41
am gasit si unul care nu avea sectiune Delivery dar continea balarii de genu <![CDATA[..]] asa ca am revenit la a curata xml-ul mai putin cbc/cac/ns1... si unde gasesc, elimin contintul pt Line din Delivery -> AddressLine
cu alte cuvinte,inainte de sarbatori a venit la noi Mosu' cu daruri: ne am intors unde eram acu 2 ani la problemele de conversie xml->pdf ...