Iar a "disparut" de la o societate cheia de acces de la anaf! Ati avut si voi cazuri?
Token de acces JWT valabil pana in august, a mers bine-merci pana luni si la un moment dat a "picat". Am testat accesul si ... surpriza: Unauthorized.
Am generat alta cheie si s-a rezolvat ... dar ma enerveaza situtia!
Este al 4-lea sau al 5-lea caz in mai putin de 2 luni!
Expirarea semnaturii electronice e legata de valabilitatea functionarii tokenului Oauth2/JWT?
Forum rules
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
-
viorel1955
Re: Expirarea semnaturii electronice e legata de valabilitatea functionarii tokenului Oauth2/JWT?
Domnilor, s-a tot discutat despre Token Refresh. La un momentdat chiar era posibila generarea acestuia. Era vorba ca Token Refresh traieste 1 an. Mai nou vad ca nici generarea acestuia nu mai merge. Totul a ramas in coada de peste. Mai are rost sa-l tarasc dupa mine in program ?
Re: Expirarea semnaturii electronice e legata de valabilitatea functionarii tokenului Oauth2/JWT?
Nu s-a modificat nimic pe partea de JWT AccessToken + RefreshToken. Si nici la Refresh la 90 de zile. Merge la fel de bine/prost ca si pina acum, dar merge.
Si la clientii nostri au inceput sa expire nejustificat tokenurile.. Nu se rezolva decat cu regenerare token (nu cu REFRESH)...
viorel1955 wrote: ↑22 Oct 2025, 13:49 Domnilor, s-a tot discutat despre Token Refresh. La un momentdat chiar era posibila generarea acestuia. Era vorba ca Token Refresh traieste 1 an. Mai nou vad ca nici generarea acestuia nu mai merge. Totul a ramas in coada de peste. Mai are rost sa-l tarasc dupa mine in program ?
-
viorel1955
A fost o alarma falsa ! Genereaza Refresh Token dar programul meu cauta fisierul raspuns, mult prea repede. I-am bagat un "Wait" mai lung si un "flush" si vad ca lucrurile s-au rezolvat. Nu utilizez Token Refresh, dar e bine sa fie acolo. Nu l-am urmarit in exploatare, ca sa vad cam cat traieste un astfel de token. O sa o fac la un momentdat.viorel1955 wrote: ↑22 Oct 2025, 13:49 Domnilor, s-a tot discutat despre Token Refresh. La un momentdat chiar era posibila generarea acestuia. Era vorba ca Token Refresh traieste 1 an. Mai nou vad ca nici generarea acestuia nu mai merge. Totul a ramas in coada de peste. Mai are rost sa-l tarasc dupa mine in program ?