RO-efactura 2025
Forum rules
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
Re: RO-efactura 2025
am patit o si eu,desi fac automat la 45 de zile,anul asta m am trezit ca nu mai imi recunoastea codul pt refresh,a trebuit sa l reobtin cu semnatura
Si la mine s-a intamplat.
Am observat ca noul token (obtinut cu refresh) devine invalid fix la data la care cel vechi ar fi expirat! Ca si cum ar prelua data de expirare de la cel vechi.
Am observat ca noul token (obtinut cu refresh) devine invalid fix la data la care cel vechi ar fi expirat! Ca si cum ar prelua data de expirare de la cel vechi.
-
viorel1955
M-a lamurit Blumache ! Pur si simplu la codurile cu "4" s-a terminat tarlaua ! Puteau insa sa faca o notificare, iar la randul meu, trebuia sa verific in SPV ce traseu a avut. As fi vazut ca factura a fost trimisa. Asa un rand de facturi au fost trimise de 5-6 ori pana au obtinut un ID cu "4" Ca in filmele cu prosti. Dar si astia niste figuri, puteau sa inceapa noua serie cu "6", daca anterior seria cu "5" a fost alocata testarilor.
Cand o sa apara posibilitatea de a valida facturile cu noile cote de tva ? Ati incercat ceva pana acum ?
Da, ai dreptate. Am avut eu o greseala si am tratat eroarea superficial. Am crezut ca e implementat tva-ul corect.
Mutumesc.
Mutumesc.
Salutare ,
Merg facturile cu 11 si 21 transmise pe SPV ?La mine au mers dar validatorul imi da eroare .Trebuie sa fac eu ceva ?
Merg facturile cu 11 si 21 transmise pe SPV ?La mine au mers dar validatorul imi da eroare .Trebuie sa fac eu ceva ?
salut,asa stiam si eu ca nu valideaza cota de tva