Validator local ANAF

::e-Factura, conectare SPV
Forum rules
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
dumitrusava

Re: Validator local ANAF

Post by dumitrusava »

Salut,
Un exemplu de eroare este pe BT-48 unde scrii CNP-ul cumparatorului prefixat de codul tarii.
Pe vechiul validator primeam eroare, pentru ca sirul era prea lung.
Cu cel nou merge.

M-am gandit ca poate nu am eu ultima versiune de validator, dar la ANAF nu era decat validatorul cel nou.

Scuze, daca sunt ambiguu
mgabi

Post by mgabi »

De ce sa treci CNP-ul cu prefix 'RO' ?
Imi scapa ceva?

Eu nu pun deloc PartyTaxScheme la pers.fizice (deci nici BT-48 care-i CompanyID , ce company la PF?)
Sau ne pregatesc astia ceva pt. 2025?
blumache

Post by blumache »

Validatorul nou e aliniat cu cel online, in principiu. Cel cu dist e ramas mai in urma.

Si DA, se poate pune RO in fata la CNP/NIF si se valideaza cu VAT. De la o vreme incoace, normal ca nu au anuntat nicaieri asa o dezlegare.
mrapi

Post by mrapi »

la eTransport,pt persoana fizica,dc nu ai cnp ul poti pune "PF" si se valideaza dar nu te ajuta dc tb sa trimiti si in eFactura..
Post Reply