SGR

::diverse topicuri legate de Visualfox
Forum rules
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
mgabi

Re: SGR

Post by mgabi »

sasory wrote: 25 Feb 2024, 22:00 3.Primire ambalaje SGR de la populatie si restituire valoare garantii prin centrul de colectare:
*numai Comerciantii deschid centre de colectare...Distribuitorii nu au obligatie in acest sens.
-Plata in numerar :
Dispozitie de plata (numerar):2678=5311
sau
avans de trez.catre pers.care se ocupa: plateste din suma si la finalul zilei restituie ce i-a ramas..pe baza decont chelt. atasat Borderou de plati/zi

-Plata prin banca: 2678=5121
-Plata cu eliberare voucher (la preluarea automata): 2678=532
... si ne-am intors de unde am plecat: ce document elibereaza un magazin cand da banii inapoi pe ambalaje.
Dispozitie de plata ... doar n-o sa intocmeasca DP fiecarui client care aduce un pet de 50 de bani!
Probabil ca varianta aceea cu bon nefiscal de scoatere de numerar din casa ar fi o optiune, numai ca in Z se va amesteca si cu alte retrageri.

PS: Cred ca un cont de garantii (2678) ar fi mai usor de gestionat contabil, garantiile nu sunt nici achizitii/livrari si nu au ce cauta in jurnalele de tva.

PS2: In aceeasi logica si "vanzarea" petului este tot o retinere de garantie, deci nu ar trebui sa se emita bon fiscal ci tot un nefiscal (o chitanta) cu introducere sume in casa de marca :mrgreen:
Cred ca cei mai multi vor afisa "Aceasta unitate nu organizeaza centru de colectare" cu lista de puncte din apropiere si ... s-a rezolvat dilema.
Post Reply