Salutare,
Incerc de cateva zile sa inregistrez o aplicatie la anaf. Mai am una inregistrata in Noiembrie2023. Nu a mai fost necesar sa accesez acel cont de atunci.
Am incercat din diferite locatii, diferite browsere, dar pagina lor nu se incarca (are erori). Am deschis solicitari la ANAF dar nimeni nimic.
A mai pățit cineva așa ceva recent?
Multumesc,
Inregistrare aplicatie la anaf
Forum rules
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
Inregistrare aplicatie la anaf
- Attachments
-
- Screenshot_17.jpg (147.54 KiB) Viewed 2831 times
-
- Screenshot_16.jpg (25.53 KiB) Viewed 2831 times
Re: Inregistrare aplicatie la anaf
Nu am incercat sa intruacolo in ultima vreme, dar de 2-3 zile anaf-ul este in colaps. Mai mult nu merge!
Înțeleg să nu meargă o aplicație, se întâmplă oricui un bug, eroare, etc., dar să nu răspunzi la nici un canal de suport asta e îngrijorător.
Am implementat deja o aplicație cu niște parteneri străini, iar când le-am arătat site-ul anaf au zis ”ce site din '90 e ăsta?"
Am implementat deja o aplicație cu niște parteneri străini, iar când le-am arătat site-ul anaf au zis ”ce site din '90 e ăsta?"
Aceiasi problema o am si eu . Am incercat sa comunic cu ei pe chat, telefonic, sesizari scrise si nici un raspuns. Stie cineva o alta modalitate de a inregistra o aplicatie la ANAF ?
Nope... absolut mort ANAF.. pe toate canalele
))))
Am incercat sa intru pe editare profil oAuth si nu afiseaza nimic
Am incercat sa intru pe editare profil oAuth si nu afiseaza nimic
Azi am incercat si eu si nu se deschide . Pagina alba. Rusine.
Pote și la ei termenul de 5 zile pentru raspuns intra doar din aprilie
.
Lăsând gluma la o parte văr rog postați aici dacă reușește cineva.
Lăsând gluma la o parte văr rog postați aici dacă reușește cineva.
Azi merge pagina.