Probleme Upload E-Factura

::e-Factura, conectare SPV
Forum rules
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
hd56fox

Re: Probleme Upload E-Factura

Post by hd56fox »

lmax25 wrote: 09 Feb 2024, 03:48 Imi puteti explica codul urmator ?
Ce reprezinta "E" si ce valori mai pot exista ?

IF wtoken='E'
loHTTP.SetRequestHeader("Authorization","Bearer " + lctoken)
ELSE
loHTTP.SetRequestHeader("Authorization"," ")
ENDIF

Va multumesc !
Aveam doua variante, Token Electronic si Token Fizic. Acum de fapt nu mai folosesc decat cel electronic. Vad ca merge bine.
Cu cel Fizic nu reusisem sa fac trimiteri (nu m-am priceput), mergea doar descarcarea.
Am constatat ca "am reusit" sa trimit un calup de facturi de doua ori. Acelasi numar de factura trimis in 4.02 si 8.02
Cred ca am asteptat destul sa le valideze si totusi nu le-a validat, le-am mai trimis odata.
Din cate retin , in februarie era rezolvata trimiterea de doua ori - ca fiind refuzata de server.
Nu stiu cum am reusit. Aveti idee ?
mrapi

Post by mrapi »

am observat si eu asta in modul testare, realitatea e ca nu au rezolvat

asa se intampla cand Ghita si prietenii lui fac marea digitalizare anaf,cu maruntisul platesc un programator care dupa ora 17 poate sa se uite pe serverul anaf,carpeste ici colo,goleste recycle bin si poate adoua zi merge ...
hd56fox wrote: 10 Feb 2024, 09:56 Din cate retin , in februarie era rezolvata trimiterea de doua ori - ca fiind refuzata de server.
Nu stiu cum am reusit. Aveti idee ?
mgabi

Post by mgabi »

Chiar daca ar fi mers verificarea duplicatelor (eu am gasit mesaje de eroare cu facturi duplicat respinse), modui in care au gandit-o este total aiuerea!

Ei verifica daca xml-ul este identic cu primul, ceea ce-i aberant. Poate este alta versiune la aplicatie si/sau mai apare un text suplimentar sau un spatiu sau ...

Verificarea se facea foarte usor dupa serie+nr. de factura (care tb. sa fie UNIC determinat pt. o firma/cui). Adica acel ID sin din XML.
Ce era asa de greu ??? :shock:
lmax25

Post by lmax25 »

Ca mai tot ceea ce se intimpla in Romania, e-factura este o bataie de joc si o forma totalitara de control absolut !
Cine stie cite probleme vom mai avea in viitor cu aceasta e-factura !
Stati sa vedem cind vor schimba ceva major si nici un fisier nu va mai fi validat !
Toata documentatia de a implementa factura electronica ar trebui sa fie corecta, cu exemple concrete si pusa la dispozitia celor interesati !
Probabil ca vor acorda monopol vreunei firme de-a lor si ne vor obliga pe toti sa folosim un anume soft platit pentru a face e-facturi !

https://economie.hotnews.ro/stiri-finan ... actura.htm
Post Reply