modificari oct.2023

::D112, salarizare
Forum rules
:: limbajul folosit in acest forum va fi unul civilizat, in limita subiectelor din topicurile deschise.
:: orice manifestare necivilizata (agresiune verbala, comportament neadecvat, reclama abuziva fara legatura cu forumul) va duce la stergerea contului de user.
:: pt. inscriere USER NOU la acest FORUM, folositi linkul https://profox.ro/forum-register/
costin_mentor

Re: modificari oct.2023

Post by costin_mentor »

Cu ultimul DUKIntergrator nu mai am nici eu eroare.
hd56fox

Re: modificari oct.2023

Post by hd56fox »

gabi123 wrote: 27 Nov 2023, 15:40 Azi duk nou , iar s-a modificat regula S9c3 , oare unde putem vedea regulile astea ?
Se pare ca vor completarea "Exceptie majorare" la toti partialii
Se pare ca s9c este nr.crt. din tabelul cu structura xml-ului, iar 3 este a catea eroare este de la acea linie.
Fiecare linie poate sa aiba mai multe erori.
Erorile incep de la 1 pentru angajator si tot de la 1 pentru angajati.

Cu nou DUK imi da atentionari la unii constructori, cei cu grupa 1 de munca si la cei care nu au toata luna, dar au brut si de 11800.
Tot imi cere sa pun execeptat sau neexceptat, dar bineintels ca daca o fac, imi spune ca la ei nu trebuie :lol:
In prima faza spune ca sunt cu timp partial, daca pun exceptat spune ca e cu timp intreg si nu tebuie.
Dar al alta problema la cei cu grupa de munca. Daca o fac corect imi da o eroare la C1_T3 .
Dar in PDF, calcuelaza el cand dau actualizare angajator si pune exact cat as vrea si eu.
Post Reply