Search  
Wednesday, August 10, 2022 ..:: Home ::.. Register  Login

A fost adaugat un nou forum:
.NET pentru programatorii de Visual FoxPro

 Tutoriale Minimize
BannerClass.png

    

Membru Culminis

 Comunitati Minimize

ITBoard
Site-ul profesionistilor IT

SQL User Group
Romanian SQL Server User Group

StudentClub
Site destinat studenţilor

CodExpert
Comunitatea programatorilor de C++


  

 Sponsori Minimize

Q-bis


Microsoft
Pointlet.ro


  

 Utilizatori Minimize
Membership Membership:
Latest New User Latest: ALDA
New Today New Today: 0
New Yesterday New Yesterday: 0
User Count Overall: 5389

People Online People Online:
Visitors Visitors: 2
Members Members: 0
Total Total: 2

Online Now Online Now:

  

 Bine aţi venit! Minimize

Bine aţi venit pe site-ul comunităţii programatorilor români de Visual FoxPro!

Simţiţi-vă ca acasă. Dacă sunteţi programator de FoxPro sau de Visual FoxPro, aceasta este casa dvs. pe web. Scopul acestui site este foarte serios; dorim ca aici să puteţi găsi orice informaţie despre FoxPro în general şi despre Visual FoxPro în special..

Modulele site-ului pot fi accesate direct din meniu, dar pentru a posta întrebări, pentru a răspunde la cele puse, pentru a descărca codul sursă şi tutorialele va fi nevoie să vă înregistraţi. Vă rog s-o faceţi; este singura metodă de a afla cine suntem şi credeţi-mă că este nemaipomenit ca la evenimente să te întâlneşti cu oameni pe care îi ştii după nume şi să poţi pune o figură lângă numele acela. Evident, preferăm numele reale, dar nu vă obligă nimeni să vi le daţi, dacă nu doriţi.

Sperăm din toată inima ca acest site să corespundă cerinţelor dvs.; suntem deschişi oricăror sugestii, iar dacă descoperiţi ceva nefuncţional sau incorect aşteptăm un mail. Dacă depinde de noi vom corecta problema cât se poate de repede.

Acest site este întreţinut de Daniel Buduru, București, Alexandru Dobrin, Braşov şi de Grigore Dolghin, Bucureşti.
Un sprijin important l-am primit din partea Microsoft România, prin intermediul lui Dorin Badea, Zoli Herczeg şi Bogdan Muşat, datorită cărora acest site a devenit realitate.

Acest site este găzduit de Pointlet (www.pointlet.com), care asigură un hosting profesional pe ASP.NET 1.1/2.0 cu SQL Server 2005. Am rămas impresionat de promptitudinea de care au dat dovadă reprezentanţii firmei ori de câte ori le-am solicitat ajutorul. Sunt extrem de mulţumit de modul în care decurge colaborarea noastră.

Le mulţumesc tuturor.

Vă mulţumesc pentru vizită şi spor la butonat
Grigore Dolghin
Visual FoxPro MVP

Class Software.


  

 Cărţi Minimize

netvfpcover.jpg

Visual FoxPro este unul din cele mai bune instrumente Microsoft pentru dezvoltarea aplicaţiilor desktop, client-server şi web. Cu toate acestea, ignorarea tehnologiei .NET este o greşeală. Microsoft a depus foarte mult efort pentru a face .NET o platformă revoluţionară.

kilofoxcover.jpg

Această carte oferă "how-to" în toate aspectele dezvoltării aplicaţiilor în Visual FoxPro. Conţine peste 500 de pagini de "tips, tricks and traps".

aoopvfpcover.jpg

Arhitectură multi-tier, pattern-uri de programare şi o secţiune de modelare şi proiectare OOP, inclusiv UML-ul asociat.

buildfoxcover.jpg

Oferă informaţii detaliate programatorilor care doresc să-şi dezvolte propriul framework. În fiecare capitol veţi vedea cum se trece de la cerinţe la design şi de la design la implementare.

csvfpcover.jpg

Această carte vă va arăta cum puteţi combina forţele lui Visual FoxPro şi ale lui SQL Server şi să obţineţi maximum de performanţă din facilităţile amândurora.

debugvfpcover.jpg

În această carte Nancy Folsom oferă o nouă perspectivă asupra depanării aplicaţiilor şi explorează multitudinea de instrumente şi tehnici pe care le avem la dispoziţie.

efftechcover.jpg

În Visual FoxPro există întotdeauna mai multe moduri de a face acelaşi lucru. Alegerea unei căi sau a alteia nu e întotdeauna un lucru uşor. Doi veterani ai limbajului explică ce şi cum.

fund6cover.jpg

Cartea conţine toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a dezvolta aplicaţii LAN, Client/Server şi multi-tier, structurate pe categorii explicate pas cu pas. A must have.

  

Copyright 2002-2013 Profox   Terms Of Use  Privacy Statement